Het was altijd een heel gevecht om een goed vakantieadres te vinden waar je tegelijk je martial arts techniek kunt verbeteren. De meeste zijn moeilijk te vinden. Maar met de introductie van BookMartialArts.com vind je alle Martial Arts vakanties overzichtelijk op één website. Lees reviews, vergelijk prijzen en maak je keuze uit martial arts training vakanties van meer dan 150 aanbieders over de hele wereld.

De website biedt een breed overzicht van martial arts vakanties op alle niveaus en in verschillende prijsklassen. Je kunt ook zoeken op specifieke vechtsporten zoals Kung Fu, Mixed Martial Arts, Muay Thai, Tai Chi, Capoeira, Krav Maga, etcetera. Via customer reviews krijg je een goed inzicht in de kwalliteit en service, zodat je weet waar je aan toe bent als je een martial arts vakantie boekt.

BookMartialArts.com geeft je gedetailleerde informatie over het programma, de trainer, dingen die je kunt doen, beschikbaarheid, prijzen, accomodatie en voorwaarden. Alles overzichtelijk op één pagina.

“Onze website blijkt te voorzien in een sterk groeiende behoefte onder vechtsport-enthousiasten over de hele wereld. We registreren steeds meer bezoekers en boekingen”, zegt Stefanie Teguh, de manager van BookMartialArts.com.